Rohkema info nägemiseks:

TARTU FOODS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2036; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TARTU FOODS OÜ kohta arvamuslugu!"

TARTU FOODS OÜ hetkeolukord

Juba 2036 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Foods OÜ on toiduainetetööstus Tartumaal. Toodame uluki-, veise- ja sealihast erinevaid tooteid: ulukiliha laastud, lihapallid, lihapihvid - nii toored kui küpsetatud. Samuti toodame vegantooteid ja sojatooteid: erinevatest köögiviljadest küpsetatud pallid ja pihvid, küpsetatud sojagraanulid ja sojapalad. Kõige suurema turuosa on aga hõivanud meie toodetest toored lemmikloomatooted: erinevad uluki ja veise saetud kondid, lihapallid jm. Kõik meie tooted on sügavkülmutatud ja pea 80% hulgipakendis. Omame toiduohutuse juhtimissüsteemi ISO 22000.

Majandusaasta tööjõukulud olid kokku summas 206 798 eurot ja keskmine töötajate arv oli kuus. Juhatuse liikmetele tasusid ei arvestatud ning muid soodustusi ei tehtud.

Kuna ettevõtte omakapital ei vasta seadusega ettenähtud nõuetele, siis järgmisel majandusaastal on plaanis astuda vajalikud sammud omakapitali taastamiseks.

2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

TARTU FOODS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.